Uitbreiding CFL HR-WTW plafondunits

Nu verkrijgbaar met luchthoeveelheden tot 3200 m3/h

De CFL plafondserie is verder uitgebreid met een unit voor 3200 m 3 /h (hoogte 495 mm, breedte en lengte 1932 mm). De serie is verder verkrijgbaar voor 1.000, 1.500 of 2.200 m 3 /h (hoogte vanaf 367 mm).


De CFL-WTW heeft een tegenstroomplatenwisselaar met een rendement van 90%. De bypass heeft een traploze servomotor voor vrije koeling en een nauwkeurige temperatuurregeling. De CFL-WTW is stekkerklaar en kan worden voorzien van een communicatiemodule voor ModBus, BacNet, Lonworks of een Ethernetmodule (webserver).


Voor een optimaal binnenklimaat en onderhoud voldoet de CFL aan de hygiëne richtlijn VDI 6022. De CFL is uitgerust met hoogwaardige plissé paneelfilters in de klasse F7 (toevoer) en M5 (afvoer) en op aanvraag met F9 filters. Een zeer laag energieverbruik wordt bereikt door de traploos regelbare EC-ventilatoren en een lage luchtsnelheid. De CFL kan worden uitgebreid met een naverwarmer (warmwater of elektrisch), nakoeler (koudwater of DX) en mengsectie. De CFL serie is ook leverbaar als toevoerunit met verwarmingsbatterij of als afvoerunit.

Meer informatie