WOLF Clima-split systeem

Uw hoogwaardige partner voor verwarming en koeling

Stabiele en behaaglijke temperaturen zijn essentieel voor een optimaal binnenklimaat. Met het Clima-split systeem van WOLF kan zowel gekoeld als verwarmd worden. Het systeem bestaat uit een lucht/lucht warmtepomp aangesloten op een change-over warmtewisselaar in de luchtbehandelingskast of de HR-WTW units zoals de WOLF CRL of CKL serie.

 

Het systeem is bijzonder efficiënt en rendabel. Met het Clima-split systeem bent u verzekerd van een constante luchttemperatuur, ook tijdens de ontdooicyclus. Dit is te danken aan de perfecte communicatie van het SplitCom communicatiesysteem tussen de luchtbehandelingskast en de split unit. In cascade kunnen tot 3 split-modules gecombineerd worden, zodat ook grotere capaciteiten gerealiseerd kunnen worden.

 

De warmtepomp met een COP tussen de 4,0 en 5,2 voldoet aan de EIA 2017 subsidieregels. Ook de WOLF luchtbehandelingskasten en CKL of CRL HR-WTW units met EUROVENT energielabel A of A+ komen daarvoor in aanmerking.

 

Het Clima-split systeem kan in zowel nieuwe installaties toegepast worden maar kan ook uitstekend geïntegreerd worden in bestaande installaties. Indien gewenst kan een koppeling gemaakt worden met het gebouwbeheersysteem middels diverse protocollen die worden ondersteund door de WOLF regeling. Het is ook mogelijk middels de WOLF LinkPro het gehele systeem te bedienen via de WOLF SmartSet App of het Portal. Hiermee kunnen naast de luchtbehandelingskasten ook de WOLF warmtepompen, staande ketels, zonne-energiesystemen en warmtekrachtkoppelingen worden bediend en uitgelezen.