WOLF introduceert de LinkPro communicatiemodule

Verwarming-, ventilatie en luchtbehandelingssystemen gaan online

Met de interface-module LinkPro brengt WOLF alle producten online. Verwarming-, ventilatie- en luchtbehandelingssystemen kunnen in combinatie bediend worden, dankzij de communicatie tussen de LinkPro en de WOLF SmartSet App (iOS en Android) of het WOLF SmartSet Portal via uw internetbrowser. of u nu thuis bent of onderweg, de WOLF SmartSet App biedt u optimaal bedieningsgemak om bijvoorbeeld de temperatuur te veranderen in uw woning. Daarnaast worden prestaties van uw zonne-energiesysteem grafisch aan u gepresenteerd. De LinkPro biedt eenvoudige en duidelijke informatie voor de eindgebruiker en exacte monitoring van de WOLF apparatuur voor professioneel gebruik. Op afstand kan de status van het systeem worden bekeken en parameters kunnen worden aangepast. Voor de installateur is een volledig grafische weergave met actuele waarden beschikbaar, bijvoorbeeld van de luchtbehandelingskast. De WOLF LinkPro kan bedraad of draadloos via Wifi aangesloten worden op het internet.

 

De WOLF LinkPro kan aangesloten worden op het eBus systeem van de WOLF verwarmingssystemen, via Modbus aangesloten worden op de WOLF warmtekrachtkoppelingen en op de WRS-K regeling van de WOLF HR-WTW units en luchtbehandelingskasten.

 

De interface-module en de SmartSet App en Portal zijn met de grootste zorg beveiligd dankzij de 128-bits AES encryptie en serverlocatie in Duitsland. Toegang tot de WOLF SmartSet App en het Portal is en blijft natuurlijk gratis.