WOLF is BIM-ready met de WOLF BIM-browser

Zelfs op klantspecificatie geproduceerde luchtbehandelingskasten zijn geschikt  

Building Information Modeling, kortom BIM, is een revolutie in de bouwsector. WOLF is BIM-ready!
De BIM-browser biedt engineers 3D-bestanden aan van alle verwarmings- en luchtbehandelingssystemen, in een REVIT compatibel bestand.

 

Toegang tot alle BIM bestanden 

Met de WOLF BIM-browser software heeft u toegang tot alle BIM bestanden van de WOLF producten. Met een druk op de knop zijn de bestanden in te lezen in het veel gebruikte programma REVIT. Uniek is dat zelfs de op klantspecificatie geproduceerde luchtbehandelingskasten geschikt zijn voor BIM projecten.
Ook in het offerte- en ontwerpstadium kan WOLF u eenvoudig een bestand mailen die u met de WOLF BIM-browser kunt openen. Het bestand is voorzien van alle intelligente informatie, zoals de technische specificaties conform uw ontwerpcondities. Deze informatie is ook zeer nuttig na de bouwfase, bij het onderhoud van de technische installaties. De BIM bestanden zijn zo opgebouwd, zodat de REVIT software de luchtkanaal- en leidingaansluitingen herkend. Hiermee maken we het de BIM modelleur eenvoudig om de componenten te integreren in het ontwerp.

 

2-minuten configurator

WOLF biedt u tevens de 2-minuten-configurator, waarmee u zelf online een luchtbehandelingskast kunt selecteren. Uiteraard ontvangt u bij de selectie direct de technische specificaties en maatschetsen in 2D en 3D in Autocad formaat, maar ook een bestand welke u in de WOLF BIM-browser kunt openen voor integratie in uw REVIT ontwerp.


Als alternatief kan WOLF u een IFC bestand aanleveren van de luchtbehandelingskasten, bijvoorbeeld voor integratie in een andere BIM software.

 

Wilt u de BIM-browser zelf ervaren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 038-333 50 86.