WOLF op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2017

WOLF positioneert zich als dé binnenklimaat expert en toont vele noviteiten 

De Vakbeurs in Hardenberg vormt de aftrap van een nieuwe uitstraling van WOLF. WOLF stelt niet alleen het binnenklimaat centraal, maar ook onze partners en de eindgebruikers van onze producten en diensten. Met de belofte "Volledig op mij afgestemd - WOLF" wordt dit onderstreept.

 

Digitale diensten

WOLF toont onder dat motto diverse digitale diensten, zoals de WOLF BIM Browser, de 2 Minuten-Configurator voor luchtbehandelingskasten, de nieuwe SmartSet App, het SmartSet portal en een nieuwe Service-App.

 

LinkPro

Met de WOLF LinkPro communicatiemodule kunnen naast alle verwarmingssystemen ook luchtbehandelingskasten via de SmartSet App of het SmartSet portal worden bediend. Luchtbehandeling gaat daarmee online!

Primeur

Met de CRL-2500 komt WOLF op de Installatie Vakbeurs met een primeur. De CRL-2500 is de nieuwste telg van de HR-WTW unit met een hoog rendement warmtewiel. De CKL HR-WTW unit met hoog rendement tegenstroomplatenwisselaar toont het unieke Easy-Lifting-Systeem. De MGK-2 staande ketelserie is ook geschikt voor de WOLF LinkPro en de SmartSet App en zet de standaard met een zeer rijke standaard uitrusting. 

Energieneutraal woonconcept

Het WOLF Smarthome concept wordt op de beurs gepresenteerd in een energie neutraal woonconcept. De systeemoplossingen van WOLF kunnen naar keuze afgestemd worden op iedere situatie. Het gepresenteerde concept op de beurs bevat de BWL-1S split lucht/water warmtepomp geschikt voor koelen en verwarmen. Aangesloten op het unieke BSP-W meerlagenbuffervat kunnen nog hogere rendementen worden behaald. WOLF blijft innoveren en de BSP-W is daarom wederom verbeterd met een nieuwe isolerende behuizing en het FWS-2-80 verswaterstation met nog meer opbrengst en tapwater comfort. Het gepresenteerde systeem is uitgerust met de hoog rendement TonSon zonnecollectoren. Voor nog meer comfort kan met de nieuwe mengpompgroepen intelligent de temperatuur per zone worden geregeld.
Het systeem wordt compleet met de CWL-T-300 woonhuisventilatie unit. De totale systeemoplossing kan via WOLF LinkHome bediend worden met de SmartSet App, het SmartSet portal of via de bedienmodule BM-2.

 

De WOLF stand is van dinsdag 12 september t/m donderdag 14 september te vinden op de Installatie Vakbeurs Hardenberg, hal 4, standnummer 404.