WOLF SmartSet-App

Een revolutie op het gebied van automatisering

11-2017
De WOLF SmartSet-App is beschikbaar in een geheel nieuwe versie en het design is volledig aangepast in de nieuwe huisstijl. De App kan worden gebruikt in combinatie met de LinkHome of LinkPro communicatiemodule. Naast de toepassing op complete woonhuisinstallatie kan de SmartSet-App nu ook gebruikt worden om staande ketels met meerdere menggroepen, warmtekrachtkoppelingen en luchtbehandelingskasten te bedienen. 

 

Bedieningsvriendelijkheid

De bedieningsvriendelijkheid van de App is toegenomen door een overzichtelijker layout met de geavanceerde functies onder een tabblad "meer weergeven". Voor de eerste ingebruikname is een assistent geïntegreerd die ondersteuning biedt tijdens de installatie. Voor systeemoplossingen compleet met zonne-energiesysteem wordt grafisch de opbrengst van de zonnecollectoren weergegeven. 

 

Uitgebreidere functies

De App is nu geschikt voor landscapeweergave en ondersteunt ook tablets. Het talenpakket is uitgebreid, waardoor de Nederlandse taal tot de mogelijkheden behoort en ook de laadtijd van de App is verbeterd. De functies van de App zijn tevens beschikbaar via het WOLF Smartset-Portal, welke voor de installateur toegang biedt tot alle door de eindgebruiker vrijgegeven installaties, inclusief hydraulische weergave van de verwarmingssystemen en grafische weergave van luchtbehandelingssystemen. 

De SmartSet-App is gratis te downloaden in de Google Play Store of App Store. Om een indruk te krijgen van de App kan de geïntegreerde demo functie gebruikt worden. 

Google Play

 

App Store