Introductie zonne-energiecentrale CSZ-2

Complete systeemoplossing voor zonne-energie

Wolf Energiesystemen introduceert de zonne-energiecentrale CSZ-2. De CSZ-2 is een complete systeemoplossing, bestaande uit een 300 liter voorraadvat, welke aangesloten wordt op twee hoog rendement zonnecollectoren. Het modulaire systeem wordt geleverd met bedienmodule BM-2, HR zonne-energie pompgroep, solarmodule SM-1 en expansievaten voor het zonne-energie en cv-circuit. Daarnaast bestaat het systeem uit de CGB-2 hoog rendement ketel.

 

De CGB-2 heeft een uniek warmtewisselaar welke uitdraaibaar is voor eenvoudig onderhoud, waarbij het niet nodig is om water af te tappen. Het gas/lucht mengstuk is instelvrij en de verbrandingsregeling is gasadaptief en zelf kalibrerend om ook bij veranderende gaseigenschappen een extreem lage emissie te waarborgen.

 

De CSZ-2 is verkrijgbaar met drie ketelvermogens van 15,2 / 20,4 en 25,8 kW. Voor veel bestaande woningen tot 120 m2 is de 1e variant toereikend. Door het zeer lage modulerende vermogen vanaf 1,8 kW wordt een zeer gunstig praktijkrendement behaald en daarmee een optimale energiebesparing.

 

Meer informatie