Wolf - Het merk voor energiebesparing

Met systeemintelligentie naar energie-efficiëntie. 

Wolf Energiesystemen is een systeemaanbieder van energiebesparende klimaatoplossingen. De energiebesparende concepten bieden een oplossing op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie, verwarming en koeling. De snelle ontwikkeling van de onderneming tot het voorfront van de Europese gebouwtechnologiesector is begonnen met oplossingen op het gebied van ventilatie- en luchtbehandelingskasten. In het begin van de jaren 80 is de onderneming toegetreden tot de verwarmingsmarkt.

 

De Wolf systeemwereld biedt voor iedereen energiebesparing, comfort en een optimaal klimaat. Wij blijven innoveren en ontwikkelen met een focus op duurzaamheid, energieverbruik, hygiëne, levensduur, onderhoudsgemak en Total Cost of Ownership. De producten kunnen uiteraard afzonderlijk toegepast worden, maar bieden verregaande voordelen als totaal-systeem, dankzij het intelligente regelsysteem. 

 

Op het gebied van luchtbehandeling zijn wij marktleider in Europa. Wolf produceert ruim 20.000 luchtbehandelingskasten per jaar. 

 • Wolf Historie


  Vanuit regionaal fabrikant tot een wereldwijde speler - Wolf uw sterke partner sinds 1963.

   

  Meer informatie

 • Kwaliteit


  Hoge kwaliteitsnormen vormen de basis om aan de hoogste eisen te voldoen. 

   

  Meer informatie

 • MVO

   

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

   

  Meer informatie

 • Contact & adresgegevens 

   

  Een overzicht van uw contactpersonen.

   

  Meer informatie